Compania noastra executa izolarea peretilor exteriori, prin utilizarea de tehnologii bine dezvoltate si testate de-a lungul anilor. De asemenea, materialele pe care le folosim sunt de cea mai inalta calitate, fiind asigurata de parteneri cu traditie din acest domeniu. Pe langa imbunatatirea esteticii exterioare ale cladirilor, vom realiza, de asemenea, o protectie a componentelor cladirii, pentru  a nu afecta spatiul in vreun fel.

Echipa BucPrest va ofera lucrari complete de reabilitare termica atat pentru blocuri de locuinte, precum si pentru constructii civile si industriale. Solutiile de reabilitare termica pe care le propunem sunt diferite in functie de cerintele tehnice speciale ale cladiri. Cerintele tehnice se refera la certificatul energetic al cladirii, care poate fi emis la cererea beneficiarului.

Placarea fatadelor cu polistiren este o practica extrem de utila pentru a evita pierderile de caldura si pentru a mentine temperatura constanta, indiferent de anotimp. Apeland la un astfel serviciu, veti observa micsorarea pretului facturii la energia electrica si a celei de incalzire.