Daca sunteti in procesul de a construi o casa noua, sau vreti sa o renovati si asta va solicita montarea de gipscarton, puteti conta pe echipa BucPrest. Echipa noastra stie cum sa instaleze corect gipscarton, astfel incat rezultatul sa fie unul de calitate si de durata. Pentru fiecare lucrare se foloseste gipscarton si materiale de cea mai inalta calitate.

Foarte multe persoane au incredere in echipa noastra dintr-un simplu motiv: calitate la preturi avantajoase. Fie ca aveti nevoie de realizarea unui proiect de mare amploare sau pur si simplu de o reparatie minora, noi ne vom descurca in orice situatie.

Expertii nostri  se pot ocupa de fiecare aspect al lucrarilor de gipscarton, indiferent de dimensiunile proiectelor.

 

De asemenea, oferim servicii de reparatii gipscarton si in cazul in care casa voastra a suferit daune cauzate de dezastre. Incendiile si inundatiile vor deteriora gipscartonul. In aceste cazuri, va trebui sa se efectueze lucrari de reparatie sau chiar inlocuire.

Va oferim si servicii de zugraveala pentru a merge mana in mana cu montarea gipscartonului, ceea ce inseamna ca ne putem ocupa de orice aspect pentru a realiza lucrari de exceptie.